Lüleburgaz Belediyesi’nden örnek temizlik kampanyası
Vali Ekici’den veda mesajı
Kırklareli'nde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi
Balkan buluşması yarın
Bu haber 29 Temmuz 2024, Pazartesi 09:09 tarihinde eklendi. 1072 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“BU FOTOĞRAFLARA DİSİPLİN YOK MU?”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Başkanlığı ile CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın yerel seçimlerin hemen ardından Lüleburgaz Bağımsız Belediye Başkan Adayı Emin Halebak’la fotoğrafı olanları disipline vermeye başlaması üzerine Lüleburgazlılar da kendilerini disipline verenlerin fotoğraflarını gazetemize göndermeye başladılar.
“BU FOTOĞRAFLARA DİSİPLİN YOK MU?”  

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Can’ın 1 Mart 2024 tarihinde yapılan bir açılış Emin Halebak’la beraber fotoğraf vermesi ve CHP Lüleburgaz İlçe Sekreteri Halis Kocaoğlu’nun Mart ayının ilk haftasında Zübeyde Hanım Parkı’nda Emin Halebak’la oturması o zaman objektiflere yansımıştı.

Emin Halebak’la fotoğrafları olanları disipline verenlerin kendilerini de disipline vermesi gerekliğini belirten parti üyeleri “Bu yapılan tamamen siyesi ve rakip eksiltmedir. Genel Merkez inşallah bu oyuna gelmez” dediler.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek