Lüleburgaz Belediyesi’nden örnek temizlik kampanyası
Vali Ekici’den veda mesajı
Kırklareli'nde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi
Balkan buluşması yarın
Bu haber 30 Temmuz 2024, Salı 09:11 tarihinde eklendi. 3719 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BABAESKİ TARIM FESTİVALİ BUGÜN BAŞLIYOR

Babaeski Belediyesi tarafından uzun bir aradan sonra bu yıl yeniden düzenlenecek olan 48.Tarım ve Kültür Festivali'nde bugün başlıyor.
BABAESKİ TARIM FESTİVALİ BUGÜN BAŞLIYOR  

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde heyecanın doruğa çıktığı ve 30 Temmuz - 3 Ağustos 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan Tarım ve Kültür Festivali öncesi Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, herkesi festivale davet etti. 

Başkan Yayla, yaptığı açıklamada şunları söyledi. "Kıymetli hemşehrilerim, beraber çıktığımız bu yolda yeri geldi çok yorulduk, yeri geldi birlikte güldük, üzüldük. Ama sonunun bu güzel günlere ulaşması bizlere mutluluk veriyor. Yıllardır heyecanla beklediğimiz, ilçemizin en büyük etkinliği 48.Babaeski Tarım ve Kültür Festivalimizi gerçekleştireceğiz. Gelin hep birlikte festivalimizi el ele vererek güzelleştirelim, birlikte eğlenip dans edelim, yorgunluğumuzu dindirelim. Sizleri en başında olduğu gibi bu güzel anları birlikte yaşamaya davet ediyorum."

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek