Lüleburgaz Belediyesi’nden örnek temizlik kampanyası
Vali Ekici’den veda mesajı
Kırklareli'nde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi
Balkan buluşması yarın
Bu haber 30 Temmuz 2024, Salı 09:14 tarihinde eklendi. 517 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

2 KERE GÖNDERİLDİĞİ DİSİPLİNDEN GERİ GELDİ

Lüleburgaz’ın tanınmış ve sevilen simalarından Müjdat Üstenel, üyesi olduğu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Başkanlığı tarafından iki kez gönderildiği disiplinlin kuruldan iki kez geri geldi.
 2 KERE GÖNDERİLDİĞİ DİSİPLİNDEN GERİ GELDİ  

CHP Kırklareli İl  Başkanlığı tarafından bir  kere Kırklareli İl Disiplin Kurulu’na bir  kerede Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkez Yüksek  Disiplin Kurulu’na (YDK)  gönderilen Müjdat Üstünel  buradan da ceza yemeden geri döndü.

Müjdat Üstünel ile birlikte hem Kırklareli İl Disiplin Kurulu’na hem de CHP YDK’ya gönderilen bir diğer isim de Nilüfer Erol oldu.

Nilüfer Erol da Müjdat Üstünel gibi iki disiplin kurulundan da ceza yemeden geri geldi.

Bu süreci öğrenen  bazı partililer “CHP Genel Başkanı Özgür Beyi iktidara gelmek istiyor. Ama CHP  Kırklareli İl Başkanı ise parti üyelerini partiden uzaklaştırmaya çalışıyor. Genel Başkanı boşuna uğraşıyor” dediler.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek