Lüleburgaz Belediyesi’nden örnek temizlik kampanyası
Vali Ekici’den veda mesajı
Kırklareli'nde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi
Balkan buluşması yarın
Bu haber 31 Temmuz 2024, Çarşamba 09:08 tarihinde eklendi. 320 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“CHP GRUBUNUN YAPTIĞI AKIL TUTULMASI AÇIKLAMAYI ESEFLE KINIYORUZ”

AK Parti Lüleburgaz Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Sedat Demir yaptığı açıklamada; “CHP top artık iktidarda açıklaması tamamen YALAN veya İŞ BİLMEZLİĞİN bir göstergesidir. CHP Grubu’nun yaptığı akıl tutulması açıklamayı esefle kınıyoruz.” Dedi.
“CHP GRUBUNUN YAPTIĞI AKIL TUTULMASI AÇIKLAMAYI ESEFLE KINIYORUZ”  

Sedat Demir yaptığı açıklamada şunları söyledi; “CHP top artık iktidarda açıklaması tamamen YALAN veya İŞ BİLMEZLİĞİN bir göstergesidir.

İşlerin bittiğini söyleyen CHP grubu imar planından sonra yapılacak 18. madde uygulaması ile alanın karayollarına daha devredilmediğinden bir haber siyasi mecrada öne çıkmak için Lüleburgaz’ın en önemli sorunlarının başında gelen çevre yolunu kullanmak siyaseten en büyük aymazlıktır.

Ak Parti grubu olarak bu sorunun çözümünün Lüleburgaz’ın yararına olduğu hep söyledik ve siyasete malzeme etmedik. Bahsi geçen arkadaşlar sıcak yataklarında yatarken daha geçen ay AK PARTİ grubu olarak Tarım Bakanlığı’ndan onayını belediyeyi onlar yönetmesine rağmen bahsi geçen arkadaşlar değil bizler tarafından takip edilip tamamlanmıştır. Ancak biz bu konuyu hiçbir zaman siyasetin bir aracı olarak görmediğimiz için kamuoyunun hiçbir alanında paylaşmayıp işimiz olan Lüleburgaz’a hizmetin biz meclis üyelerine verdiği görevi hiç kimse görmese de hiç kimse duymasa da layıkıyla yapmanın onurunu yaşadık.

Gazete manşetlerinden reklam yapıp mecliste el kaldırıp indiren meclis üyelerinden değil Lüleburgaz’a hizmet eden ve millete hizmeti her şeyin önünde tutan bir anlayış ile devam edeceğimizi bildiririz.

Eğer arkadaşlar takip etmek isterlerse Lüleburgaz’ın her köşesinden akan lağımları, çöp pisliklerini, yapılmayan yolları, akmayan suları gibi daha onlarca sorunlu takip edip önce bunlara çözüm bulmaları gerekir.

Kaldı ki Lüleburgaz’ı yıllardır CHP zihniyetinin yönettiğini unuttular herhalde ki çevre yolunun yapılmaması için geçmişte mahkemeye veren siz değil miydiniz, son meclis toplantısında onayladığınız planın çalışması beş yıl önce başlamadı mı 20 yıldır çevre yolunu engelleyen ve ona dava açanlar, beş yılda bir imar planını tamamlayıp yolu karayollarına devredemeyenler bugün bize yapacağımız işi öğretecek değiller. AK PARTİ’ li olmayan Çorlu, Edirne, Diyarbakır, Bolu gibi onlarca kente çevre yolu yapılıp burada olmamasının sebebi sizin iş bilmezliğiniz ve engellemeniz sonucunda olduğunu tüm kamuoyu bilmektedir.

Biz AK PARTİ grubu olarak Lüleburgaz için çalışmaya ve Lüleburgaz’a kazandırmaya devam edeceğiz. Size iyi el kaldırıp indirmeler.”

Ertan BAYER

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek