Lüleburgaz Belediyesi’nden örnek temizlik kampanyası
Vali Ekici’den veda mesajı
Kırklareli'nde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi
Balkan buluşması yarın
Bu haber 01 Ağustos 2024, Perşembe 09:13 tarihinde eklendi. 521 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Jandarmadan motosiklet denetimi

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı Trakya Jandarması ekipleri tarafından Kırklareli’nin Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra beldesi ile Kırklareli’nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde trafik denetim yapıldı.
Jandarmadan motosiklet denetimi  

Denetimle ilgili olarak Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından 2024-2027 Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı doğrultusunda 26-28 Temmuz 2024 tarihlerinde Babaeski İlçesi Büyük Mandıra Beldesi ile Demirköy İlçesi İğneada Beldesi’nde icra edilen Motosiklet ve Motorlu Bisiklet trafik bilgilendirme faaliyeti kapsamında; Sürücülere Genel Trafik Kuralları,  Hatalı sollama, şerit ihlali yapılmaması ve takip mesafesine uyulması, Sürücülerin kullandıkları araçlar hakkında teknik bilgiye sahip olması ve araç bakımlarının zamanında yapılması, Sürücüler tarafından yorgun ve uykusuz araç kullanılmaması, Araçlara istihap haddinden fazla yolcu bindirilmemesi, Gece seyir halinde görünür olması, Sürücülerin koruma başlığı ve gözlüğü, yolcuların koruma başlığı kullanımı; reflektif yelek takarak görünür olmaları, Araç muayene, sigorta, sürücü belgeleri hakkında sürücülere broşür dağıtılarak yol bilgilendirmesi yapılmıştır. Trafik denetimlerimizin amacı; cezalandırmak değil, meydana gelebilecek trafik kazalarını engellemek olası kaza sonucu can kaybı ve ağır yaralanmaları azaltmak hedeflenmektedir. Vatandaşlarımızın huzur ve güveni için mesai mefhumu gözetmeksizin 7/24 esasına göre trafik denetimlerine aralıksız devam edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” Denildi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek