Lüleburgaz Belediyesi’nden örnek temizlik kampanyası
Vali Ekici’den veda mesajı
Kırklareli'nde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi
Balkan buluşması yarın
Bu haber 01 Ağustos 2024, Perşembe 09:15 tarihinde eklendi. 921 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

4 AY GEÇTİ ‘TIK’ YOK

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz Belediyesi eski binasının çürük olduğu iddiası ile boşaltılmasına karar vermiş, belediye hizmetlerini de LYSA, LYKA, Ekin Atölyesi ve Ata İş Merkezi’nin altına yayarak Lüleburgaz halkını da zor duruma sokmuştu.
4 AY GEÇTİ  ‘TIK’ YOK  

31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerden önce de  Lüleburgaz Belediyesi eski binasının etrafı Lüleburgaz Belediyesi tarafından yaklaşık 1 milyon 200 bin TL masraf yapılarak çerçevelenmiş ve bu çerçevelerin üzerine Murat Gerenli’nin resmi ile kaplanmış, yeni belediye binasının seçimlerden hemen sonra başlayacağı açıklanmıştı.

Bugün 1 Ağustos 2024. 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerin üzerinden tam 4 ay geçmesine rağmen bırakın yeni bina yapmayı eski binanın yıkımı bile yapılmadı.

Konuyla ilgili olarak gazetemize ulaşan vatandaşlar; “Lüleburgaz Belediye  Başkanı Murat Gerenli, kendi belediye meclis üyelerine bile sormadan böyle karar vermiş, acilen belediyeyi yerinden taşımıştı. Lüleburgaz’da belediye hizmetleri adeta Lüleburgaz halkından kaçırıldı. Seçimden hemen sonra yeni bina başlayacaktı. Ancak daha eski bina bile yıkılmadı. Lüleburgaz Belediyesi’nden bu konuda ayrıntılı açıklama bekliyoruz” dediler.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek