MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI
Vali Turan’dan 19 Ekim Muhtarlar Günü mesajı
Lüleburgaz TEMA, Kitap Fuarında Masal Atölyesi açtı
Kırklareli Baro Başkanı Neşetoğlu mazbatasını aldı
Bu haber 02 Ağustos 2024, Cuma 09:16 tarihinde eklendi. 1279 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Büyükkarıştıran‘da Yaz Futbol Okulu Başladı

Büyükkarıştıran ’da, belediye tarafından düzenlenen yaz futbol okulu başladı.
Büyükkarıştıran‘da Yaz Futbol Okulu Başladı  

Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Büyükkarıştıran Belediyesi'nin düzenlediği yaz futbol okulunun başladığını duyurdu.

Başkan Çamlıca, yaptığı açıklamada futbol okuluna katılan genç sporculara belediye tarafından formaların dağıtıldığını belirtti.

Sporculara başarılar dileyen Çamlıca, belediyenin spor ve sporcuya verdiği desteğin sürekli artarak devam edeceğini vurguladı.

Geleceğin futbolcularını yetiştirmek adına büyük bir adım olarak gördükleri futbol okulunun, gençlerin sporcu kimliklerini geliştirmelerine önemli katkı sağlayacağını dile getiren Çamlıca, kulübün altyapısını güçlendirerek Büyükkarıştıranspor'un gelecek sezonlarda da başarılarını artıracağına inandıklarını belirtti.

“Tüm Desteğimizi Gençlerimize Sağlayacağız”

Büyükkarıştıranspor’un gelecek sezonda başarıya ulaşması için destek sağlamaya devam edeceklerini belirten Başkan Çamlıca yaptığı açıklamada; “Büyükkarıştıran Belediyesi yaz futbol okulunda, geleceğin futbolcularına formalarımızı dağıttık. Futbol okulumuza katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Spora ve sporcuya desteğimiz her zaman artarak devam edecek. Sporcularımızla kulübümüzün altyapısını geliştireceğiz. Gelecek senelerde Büyükkarıştıranspor’un bu sezon olduğu gibi nice Şampiyonluklar yaşaması, daha büyük başarılara ulaşması için tüm desteğimizi gençlerimize sağlayacağız” dedi.

Yağız Doruk KAYA

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek