Lüleburgaz Belediyesi’nden örnek temizlik kampanyası
Vali Ekici’den veda mesajı
Kırklareli'nde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi
Balkan buluşması yarın
Bu haber 02 Ağustos 2024, Cuma 09:19 tarihinde eklendi. 790 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Turgutbey Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Elif Durmaz Emekli oldu

Lüleburgaz'a bağlı Turgutbey köyünde uzun yıllar boyunca Tarım Kredi Kooperatifinde görev yapan Müdür Elif Durmaz, emekliye ayrıldı.
Turgutbey Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Elif Durmaz Emekli oldu  

31 Temmuz 2024 tarihinde görevinden ayrılan Durmaz, 1995 yılında başladığı görevine veda etti.

Emekli Müdür Durmaz, yaptığı açıklamada, "Lüleburgaz Turgutbey köyü Tarım Kredi Kooperatifi’nde geçirdiğim bu uzun yıllar boyunca, Turgutbey köyü başta olmak üzere Tatarköy, Yeni Taşlı ve Umurça köylerimizdeki üretici ve çiftçilere hizmet vermekten büyük mutluluk duydum" şeklinde konuştu.

Görev süresince birlikte çalıştığı muhtarlar, yönetim kurulu üyeleri, mesai arkadaşları ve köy halkına teşekkürlerini ileten Durmaz, "Bu kurumda bana gösterdikleri destek, sevgi ve saygı için herkese minnettarım" dedi.

Her vedanın zor olduğunu belirten Durmaz, "Her veda zordur, ama Gönülden bağım hep sizlerle. Her şey için hayırlısını diliyorum, sağlık ve mutluluk dileklerimle" ifadelerini kullandı.

Yağız Doruk KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek