Lüleburgaz’da Gaziler Günü kutlandı
Kırklareli Valisi değişti
LTSO’dan kırtasiye yardımı
Kırklareli'nde Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında konferans düzenlendi
Bu haber 05 Ağustos 2024, Pazartesi 09:36 tarihinde eklendi. 224 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

VATAN PARTİSİ: “HENİYYE İNSANLIĞIN ŞEHİDİDİR”

Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanlığı, tarafından yayınlanan basın açıklamasında HAMAS’ın Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye suikastına ilişkin, “ HAMAS lideri, Filistin halkının ön cephesindeki kahraman İsmail Heniyye İsrail’ in alçak suikastı sonucu şehit edilmiştir.
VATAN PARTİSİ: “HENİYYE İNSANLIĞIN ŞEHİDİDİR”  

 Dünyaya seslenip durmayalım. Biz Türkiye olarak üzerimize düşeni yapalım. Suriye’ nin kuzeyinde, Türkiye, Suriye, Rusya beraberliğinde, ortak silahlı hareket, İsrail’ e en büyük darbe olacaktır. Filistin’ e en büyük destek olacaktır. Şehit Heniyye’ ye en büyük armağan olacaktır. İncirlik’ i ve Kürecik’ i ABD ve İsrail’ e kapatalım, TSK’ nın tam denetimine verelim.” denildi.

          Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanı İsmail Çinci tarafından kamuoyuna duyurulan bildiri de; “ İsmail Heniyye bizim, hepimizin, Filistin halkının, Arap halklarının, gelişen dünyanın ve dünyada huzur, barış isteyen, bağımsız yaşamak isteyen, özgür yaşamak isteyen bütün insanlığın şehididir. Bu suikast, İsrail’ in çaresizliğidir. Başaramadılar. Gazze’ yi ele geçiremediler. İsrail bu savaşı kaybetmiştir.” İfadeleri kullanıldı.

          Bildirinin devamında şu görüşlere yer verildi ; “ ABD ve İsrail’ in, bu suikast ile, Filistin zaferinin önüne geçme şansı yoktur. Tersine, Heniyye’ nin şehit edilmesi, kahraman Filistin halkının, Gazzelilerin ve yedi iklimde ABD-İsrail’ e teslim olmayanların kararlılığını daha da güçlendirecektir.    Biz Vatan Partisi olarak bir kez daha, ABD emperyalizmine, İsrail siyonizmine meydan okuyoruz. Hepimiz Filistinliyiz. Suikastlarınız, cinayetleriniz, tanklarınız, toplarınız çaresizdir. Hiçbir güç Bağımsız Filistin’ in önünde duramayacaktır. Hiçbir güç Filistin’ in zaferini engelleyemeyecektir. Hiçbir güç ülkemizi bölerek İkinci İsrail’ i kuramayacaktır. ABD emperyalizmi ve İsrail siyonizmi tarihe gömülecektir. Zafer Filistin’ in olacaktır, Türkiye’ nin olacaktır.”

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek