Lüleburgaz’da Gaziler Günü kutlandı
Kırklareli Valisi değişti
LTSO’dan kırtasiye yardımı
Kırklareli'nde Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında konferans düzenlendi
Bu haber 10 Ağustos 2024, Cumartesi 09:49 tarihinde eklendi. 332 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Milletvekili Fahri Özkan, Lüleburgaz belediye başkanlarını ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, TBMM’nin ara vermesi nedeniyle seçim bölgesindeki çalışmalarına Lüleburgaz ve beldelerinin belediye başkanlarını ziyaret ederek başladı.
Milletvekili Fahri Özkan, Lüleburgaz belediye başkanlarını ziyaret etti  

Özkan, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli,  Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş’, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca  ve Evrensekiz Belediye Başkanı Birol Özbay’ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Milletvekili Fahri Özkan’a geçtiğimiz Pazar günü CHP Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanı seçilen Mertcan Doğrular da eşlik etti.

 

Milletvekili Fahri Özkan Murat Gerenli’ye ziyareti sonrasında “Trakya'nın incisi Lüleburgaz'ı şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla yöneten, sağlıktan eğitime, spordan sanata kadar tüm STK'ların toplumcu belediyecilik anlayışıyla yönetime katılmasına katkı sağlayan, değerli kardeşim, yol arkadaşım Dr.Murat Gerenli'ye nazik ev sahipliği ve gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

 

Fahri Özkan Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş’a yaptığı ziyaret sonrasında ; “Partimizi büyük bir başarıyla temsil eden, yaptığı başarılı çalışmalarıyla Ahmetbey’i örnek bir yer haline getiren, genç, vizyonel bakışıyla örnek bir duruş sergileyen değerli kardeşim, yol arkadaşım Ahmetbey Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Altıntaş’ı makamında ziyaret ettim. Gösterdiği nazik ev sahipliğine, yakın ilgi ve alakasına çok teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” diye konuştu.

Ertuğrul Çamlıca’ya ziyareti sonrasında Özkan; “Alan çalışmalarımızda ilk olarak Büyükkarıştıran Belediye Başkanımız, değerli kardeşim Ertuğrul Çamlıca'yı makamında ziyaret ettim. Son çıkan yasaların belediyelere etkisini, ülke gündemini değerlendirdik. Nazik ev sahipliği ve gösterdiği yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Ziyaretleri kendi sosyal medyasında paylaşan Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin CHP Gençlik Kolları Başkanı Mercan Doğrular’ı etiketlememesi açıklamasında yer vermemesi de dikkat çekti.

Ertan  BAYER



Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek