Lüleburgaz’da Gaziler Günü kutlandı
Kırklareli Valisi değişti
LTSO’dan kırtasiye yardımı
Kırklareli'nde Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında konferans düzenlendi
Bu haber 12 Ağustos 2024, Pazartesi 09:11 tarihinde eklendi. 856 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çamlıca Sigorta açıldı

Lüleburgaz’a bağlı Büyükkarıştıran beldesinde yeni bir işyeri açıldı.
Çamlıca Sigorta açıldı  

Gizem ve Cihan Çamlıca’nın sahibi olduğu Çamlıca Sigorta, 9 Ağustos 2024 Cuma günü Lüleburgaz’a bağlı Büyükkarıştıran Beldesi’nde hizmete girdi.

Saat 15.00’te gerçekleştirilen açılışta açılış kurdelesini Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca ve eşi Sevil Çamlıca, Büyükkarıştıranlı  Fotoğraf Sanatçısı Ahmet Çamlıca ile  işyeri sahipleri Gizem ve Cihan Çamlıca ile belde sakinleri yaptı.

Büyükkarıştıran Yeni Mahalle  İnönü Caddesi  No: 24/B  Büyükkarıştıran adresinde hizmet açılan Çamlıca Sigorta işyeri sahipleri yaptıkları açıklamada; “Bölgemizin önemli bir ihtiyacını karşılayacağız. Büyükkarıştran’da hizmet vermekten mutluyuz” dediler.

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek