Lüleburgaz’da Gaziler Günü kutlandı
Kırklareli Valisi değişti
LTSO’dan kırtasiye yardımı
Kırklareli'nde Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında konferans düzenlendi
Bu haber 13 Ağustos 2024, Salı 09:12 tarihinde eklendi. 826 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hayrabolu Ayçiçeği Festivali Perşembe günü başlıyor

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde Hayrabolu Belediye tarafından düzenlenen 32 Ayçiçeği Festivali 15 Ağustos 2024 Perşembe günü saat 18.00’de gerçekleştirilecek Kortej Yürüyüşü ile festival başlayacak.
Hayrabolu Ayçiçeği Festivali Perşembe günü başlıyor  

Festivalin birinci günü 15 Ağustos akşamı LVBEL C5, Suzan Kardeş ve Aleyna Kalaycıoğlu, Festivalin ikinci günü 16 Ağustos 2024 Cuma gününün akşamı Güllü, Rumeli Ayhan ve Modülasyon Orkestrası,  Festivalin 3. Günü olan 17 Ağustos 2024 Cumartesi gününün akşamı Zar, Eypio, Ritm-i Ahenk Grubu konser verecek.

Ayrıca festivalde festival sergisi, folklor gösterileri, ayçiçeği sempozyumu, trap atışları, yelken yarışları ve daha bir çok etkinlik gerçekleştirilecek.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek