Lüleburgaz’da Gaziler Günü kutlandı
Kırklareli Valisi değişti
LTSO’dan kırtasiye yardımı
Kırklareli'nde Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında konferans düzenlendi
Bu haber 14 Ağustos 2024, Çarşamba 09:10 tarihinde eklendi. 234 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Arda Enes Özcan Anadolu Efes’te

Kırklareli Belediye Spor Kulübü'nün 2011 doğumlu sporcusu Arda Enes Özcan, Anadolu Efes U-14 basketbol takımına transfer oldu.
Arda Enes Özcan Anadolu Efes’te  

Bu başarıyı kutlamak amacıyla Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut'u ziyaret eden Arda Enes Özcan, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut tarafından takdirle karşılandı.

Başkan Bulut, Özcan'ın hem belediyeyi hem de şehri gururlandırdığını belirterek, genç sporcuyu, antrenörünü ve ailesini tebrik etti.

Genç sporcunun her zaman yanında olacaklarını belirten Başkan Bulut, yaptığı açıklamada; “Arda kardeşimiz, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ideali nice başarılı gencimizden, sporcumuzdan birisi. Bu önemli yolda, kendisinin takdire şayan bir kariyer yaparak, gururumuzu artıracağından eminim. Kendisine başarılar diliyorum. Yolu açık olsun. Belediyemiz ve Kırklareli halkı, her zaman yanında olacak” dedi.

Yağız Doruk KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek