Lüleburgaz’da Gaziler Günü kutlandı
Kırklareli Valisi değişti
LTSO’dan kırtasiye yardımı
Kırklareli'nde Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında konferans düzenlendi
Bu haber 14 Ağustos 2024, Çarşamba 09:11 tarihinde eklendi. 203 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ortak Çalışma ve Karşılıklı İşbirliği Toplantısı Düzenlendi

Kırklareli Valisi Birol Ekici, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ve Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, önceki gün Bulgaristan’ın Burgas kentinde “Ortak Çalışma ve Karşılıklı İşbirliği Toplantısı’na” katıldı.
Ortak Çalışma ve Karşılıklı İşbirliği Toplantısı Düzenlendi  

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Kırklareli Valisi Birol Ekici ve AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Bulgaristan Cumhuriyeti Burgas Valisi Prof. Dr. Mariya Neykova'nın daveti üzerine "Ortak Çalışma ve Karşılıklı İşbirliği Toplantısı"na katıldılar.

Başkan Bulut, açıklamasında, " Özellikle sınır komşularımız olan ülkeler ile yapacağımız işbirliklerine çok önem veriyoruz. Nazik davetleri için Burgas Valisi Prof. Neykova’ya çok teşekkür ediyorum " dedi.

Toplantıda, iki ülke arasında işbirliği ve ortak projelerin geliştirilmesi konuları ele alındı.

Yağız Doruk KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek