Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 06 Mayıs 2013, Pazartesi 09:17 tarihinde eklendi. 2082 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LİAD’ta Lüleburgaz’ın geleceği konuşuldu

Lüleburgaz İşadamları Derneği (LİAD) inşaat ve yapı sektörü komitesinin düzenlemiş olduğu kahvaltı programında Lüleburgaz’ın geleceği konuşuldu.
LİAD’ta Lüleburgaz’ın geleceği konuşuldu  

Gökhan KAN- Lüleburgaz Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Nermin Adak’ın da misafir olarak katıldığı programda ilçemizin yapılaşma stratejileri konusunda bilgiler verildi.
LİAD binasında gerçekleşen toplantıya, Lüleburgaz Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Nermin Adak, LİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Liad inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyeler katıldı. Programla alakalı bilgi veren LİAD Başkanı Cengiz Konca ”LİAD olarak dernek üyelerimizle devlet erkânımızı buluşturmaya devam ediyoruz. Daha önce gıda sektörümüzle böyle bir program yaptık. İlçemizin de lokomotif sektörü olan yapı sektörü ile de ilgili böyle bir program yapılması gündeme geldi.  Bünyemizde bulunan yapı sektörü üyelerimizin soru ve önerilerini ilk elden muhatabına iletebilmesi için sayın imar müdürümüzü davet ettik sağ olsun kendileri bizleri kırmayıp geldiler. İlçemizin geleceğe dönük imar durumu ve hâlihazırdaki değişikliklerle ilgili bizleri bilgilendirdiler. Bu tarz programların faydalı olduğunu düşünüyoruz. LİAD olarak bu tarz faaliyetlerimiz artarak devam edecek. Katılan sektör temsilcilerine teşekkür ediyoruz” dedi.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek