Lüleburgaz’da Gaziler Günü kutlandı
Kırklareli Valisi değişti
LTSO’dan kırtasiye yardımı
Kırklareli'nde Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında konferans düzenlendi
Bu haber 17 Ağustos 2024, Cumartesi 09:41 tarihinde eklendi. 279 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Pazartesi günü aşırı sıcaklar geliyor

Kırklareli Valiliği Basın ve Halka İlişkiler Müdürlüğü 18 Ağustos 2024 Pazartesi gününden itibaren Kırklareli’ni etkisi altına alacak olan aşırıcı sıcaklara karşı vatandaşları uyardı.
Pazartesi günü aşırı sıcaklar geliyor  

Aşırı sıcakların 18 Ağustos 2024 Pazartesi günü saat 12.00’de başlayacağı ve 22 Ağustos 2024 Perşembe günü saat 18.00’e kadar süreceğinin belirtildiği açıklamada  vatandaşların gündüz 11.00 ile 16.00 saatleri arasında dışarıya çıkmaması gerektiği vurgulandı.

Aşırı sıcaklardan en çok, tansiyon, şeker  ve kalp gibi kronik hastalığı olanların olumsuz etkileneceğini belirtildiği açıklamada bu kişilerin çok dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek