Lüleburgaz’da Gaziler Günü kutlandı
Kırklareli Valisi değişti
LTSO’dan kırtasiye yardımı
Kırklareli'nde Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında konferans düzenlendi
Bu haber 19 Ağustos 2024, Pazartesi 09:21 tarihinde eklendi. 374 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rol Model yeni yerinde

Lüleburgaz Eski Sedir Pastanesi Pasajı olarak bilinen Çakır Pasajı’nda bir süre önce hizmete giren Rol Model Bayan Giyim aynı pasaj içinde yeni yerine taşındı.
Rol Model yeni yerinde  

Gamze Engin’in sahibi olduğu Rol Model  Bayan Giyim Mağazası Kocasinan Mahallesi İstanbul Caddesi  No:38 /1/Z15  Çakır Pasajı ön bölüme taşındı.

Şimdi taşındıkları yerin caddeden görüldüğünü de belirten İşletme Sahibi Gamze Engin; “Rol Model Bayan Giyim olarak her boya ve bedene uygun büyük beden de olmak üzere yazlık elbiselerimizi satışa çıkardık.  Bodrum ve Alaçatı gibi yerlerde 500 ila 1000 TL arasında satılan yazlık elbiselerimiz uygun fiyata sizleri bekliyor. Şuan da mağazamızda bir Kampanyamız da mevcut. 2500 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerimize özel 350 TL kasada indirimimiz olacak. Rol Model Bayan Giyim’e uğramadan yazlık elbise almayın” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek