Lüleburgaz’da Gaziler Günü kutlandı
Kırklareli Valisi değişti
LTSO’dan kırtasiye yardımı
Kırklareli'nde Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında konferans düzenlendi
Bu haber 19 Ağustos 2024, Pazartesi 09:21 tarihinde eklendi. 514 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Uğur Kahvaltı Salonu yeni yerinde

Lüleburgaz’da yaklaşık iki yıldan beri İstasyon Caddesi üzerinde hizmet veren Gazeteci Uğurcan Karaoğlu’nun sahibi olduğu Uğur Kahvaltı Salonu geçtiğimiz günlerde yeni yerine taşındı.
Uğur Kahvaltı Salonu yeni yerinde  

Lüleburgaz’da Eski Sedir Pastane Pasajı olarak bilen Çakır Pasajı’nda hizmete giren Uğur Kahvaltı Salonu çevre esnaftan da büyük ilgi gördü.

İşletme Sahibi Uğurcan Karaoğlu, “Uğur Kahvaltı Salonu olarak tost, menemen, pişi, kavurmalı –kaşarlı tost, soğuk sandviç, kahvaltı tabağı çeşitlerimizle bulunduğumuz bölgenin esnafına hizmete veriyoruz. Hem ürünlerimizden hem de fiyatlarımızdan tam alıyoruz. Paket servisimiz de var. Müşterilerimiz bizlere 0532 050 69 18 nolu telefondan ve yemek sepetinden ulaşabilirler.” Dedi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek