MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI
Vali Turan’dan 19 Ekim Muhtarlar Günü mesajı
Lüleburgaz TEMA, Kitap Fuarında Masal Atölyesi açtı
Kırklareli Baro Başkanı Neşetoğlu mazbatasını aldı
Bu haber 22 Ağustos 2024, Perşembe 09:40 tarihinde eklendi. 1171 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor ile Gençlik Spor Müdürlüğü anlaştı

Kırklareli Amatör Süper Lig’de bu yıl şampiyonluk için oynayacak olan Lüleburgazspor ile Gençlik Spor Müdürlüğü, Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’na konulacak olan reklamlarla ilgili anlaşmaya vardı.
Lüleburgazspor ile Gençlik Spor Müdürlüğü anlaştı  

Anlaşma ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Kenan Ürün ile Başkan Yardımcısı olan bombacı lakaplı Abdurrahman Ercan; “Bu yıl Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’na Lüleburgazspor’a gelir getirmek amaçlı 1x2 ve 1x6 Metre reklamlar konulacak. Bunla ilgili Gençlik Spor Müdürlüğü ile anlaşmaya vardık. Reklamları reklam verecek olan firmanın kendisi hazırlatacak. Ücreti İban Numarası üzerinden direk Lüleburgazspor’un hesabına yatacak. Ve e –fatura üzerinden fatura kesilecek. 1x2 metre boyutundaki reklamların ücreti KDV Dahil 25 bin TL, 1X6 metre boyutundaki reklamların ücreti de KDV dahil 65 bin TL olacak. Anlaşmalar 2024-2025 Futbol Sezonu için olacak. Reklam vermek isteyen firmalar direk benim şahsi numaram olan 05379598153’ü arayarak benimle görüşecekler” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek