Lüleburgaz’da Gaziler Günü kutlandı
Kırklareli Valisi değişti
LTSO’dan kırtasiye yardımı
Kırklareli'nde Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında konferans düzenlendi
Bu haber 27 Ağustos 2024, Salı 09:45 tarihinde eklendi. 742 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sibel Pişkin’in annesi vefat etti

Lüleburgaz Belediyesi eski Su işletme Müdürlerinden Merhum Mustafa Günay’ın eşi, Oğuz, Yavuz, Fatih Günay ve Sibel Pişkin’in anneleri Dr. Ferit Pişkin’in kayınvalidesi Sevim Günay, geçirdiği ani kalp rahatsızlığı nedeniyle 24 Ağustos 2024 Cuma günü vefat etti.
Sibel Pişkin’in annesi  vefat etti  

 

Sevim Günay, 25 Ağustos 2024 Pazar günü öğle namazından sonra Lüleburgaz Sokullu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Lüleburgaz eski Mezarlık’ta toprağa verildi.

Sevim Günay’ın cenazesine Lüleburgaz eski Belediye Başkanı Emin Halebak, TEMA Lüleburgaz Temsilcisi Resul Çokan, TEMA Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman,  2019-2014 Dönemi CHP’li Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Dr. Mustafa Kemal Özbek ile Günay ve Pişkin aileleri ile akrabaları katıldı.

Hürfikir Gazetesi olarak Merhume’ye Allah’tan rahmet, acılı yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek