Okul servisleri bilgilendirildi
Kupalar sahiplerini buldu
Trakya'nın asırlık eğlencesi
Bu gece Mevlid kandili
Bu haber 30 Ağustos 2024, Cuma 09:11 tarihinde eklendi. 534 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“KAVGAYI BIRAKIP BİRLİK OLMALIYIZ”

Yerel seçimlerden sonra Lüleburgaz’da CHP tarafından 2+23 kişinin başka aday çalıştığı iddiası ile disipline verilmesi parti içinde büyük tepkilere neden olmuştu.
“KAVGAYI BIRAKIP BİRLİK OLMALIYIZ”  

Bağımsız belediye başkan adayı Emin Halebak’a çalıştığı iddiası ile CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı tarafından disipline verilenler arasında Doğrular Cam’ın sahibi Hayrettin Doğrular da vardı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi olan Fahri Özkan dün sabah Muntaş Fırın da kahvaltı yaparken objektiflerimize takıldı.

Yanında Emin Halebak’ın en yakın arkadaşı olan Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Şevket Muntaş ve  Doğrula Cam’ın sahibi Hayrettin Doğrular da vardı.

Milletvekili Fahri Özkan gazetemize yaptığı açıklamada; “Partimiz iktidara gelirken parti üyelerimizi küstürmek doğru değil.  Kavgayı bırakıp birlik olmamız lazım” dedi.

Çevrede bulunanlar da bu açıklamayı “Milletvekili Fahri Özkan, buradan kendi başarısızlığını örtmek için parti üyelerini disipline verenlere büyük bir mesaj verdi. Anlayana sivri sinek saz…” söyleri ile yorumladı.

Ertan  BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek