Okul servisleri bilgilendirildi
Kupalar sahiplerini buldu
Trakya'nın asırlık eğlencesi
Bu gece Mevlid kandili
Bu haber 30 Ağustos 2024, Cuma 09:12 tarihinde eklendi. 344 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bugün 30 Ağustos

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde kazandığımız Büyük Zafer’in 102. Yıl dönümüz bugün tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ve yurt dışı temsilciliklerinde coşku ile kutlanacak.
Bugün 30 Ağustos  

Lüleburgaz’da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlanacak.

Kutlamalar, 30 Ağustos Cuma günü saat 10:00’da Yeni Tören Alanı’nda başlayacak.

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, 65’inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Aydın Torun ve Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, vatandaşların bayramını kutladıktan sonra askeri personelin günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam edecek.

İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri ve yerel şair Bektaş Yavuz’un şiir dinletileri sunulacak.

Dereceye giren sporculara ödüllerin verileceği törenin ardından, geçiş töreni gerçekleştirilecek.

Aynı gün akşamı, Kongre Meydanı’nda saat 19:30’da DJ Ali Boz’un konseri, saat 20:30’da Fener Alayı ve saat 21:30’da Emre Büyükkoru’nun konseri ile devam edecek.

Yağız Doruk KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek