Okul servisleri bilgilendirildi
Kupalar sahiplerini buldu
Trakya'nın asırlık eğlencesi
Bu gece Mevlid kandili
Bu haber 31 Ağustos 2024, Cumartesi 09:17 tarihinde eklendi. 240 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Jandarma yaya geçitlerini yeniledi

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı’nda bağlı ekipler okul önlerinde bulunan yaya geçitlerini yeniden boyayarak daha iyi görünmesini sağladı.
Jandarma yaya geçitlerini yeniledi  

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Kırklareli İl Jandarma Komutanlığınca 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı hazırlıkları kapsamında Vize ilçesi Kıyıköy İlkokulu önünde bulunan okul geçitleri yer işaretleri Önce Yaya görseli ile birlikte, sürücülerin farkındalığının artması için yolun bakım ve onarımından sorumlu Kırklareli İl Özel İdaresi Personeli ile birlikte bakım ve onarımı yapılmıştır.      Vatandaşlarımızın huzur ve güveni için mesai mefhumu gözetmeksizin 7/24 esasına göre çalışmalara devam edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek