Okul servisleri bilgilendirildi
Kupalar sahiplerini buldu
Trakya'nın asırlık eğlencesi
Bu gece Mevlid kandili
Bu haber 31 Ağustos 2024, Cumartesi 09:17 tarihinde eklendi. 185 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Merkez İlçe Danışma Kurul Toplantısı Yapıldı

CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Merkez İlçe Danışma Kurulu toplantısı parti İl - İlçe Başkanlığı binasında yapıldı.
 CHP Merkez İlçe Danışma Kurul Toplantısı Yapıldı  

CHP Parti tüzüğü gereğince geleneksel olarak yapılan Merkez İlçe Danışma Kurulu toplantısına tüzük gereği partili Belediye Başkanları, Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu,İl genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, eski vekil, il- ilçe Başkanları ile partiye kayıtlı STK Başkanları ile davetliler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını CHP Kırklareli  Merkez İlçe Yeni Başkanı Mutlu Bal yaptı.

Bal konuşmasında, “Öncelikle önceki dönem Merkez İlçe Başkanı Av. Neslişah Erseçkin'e ve beni bu göreve oy birliğiyle seçen Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyelerimize huzurunuzda teşekkür ediyorum. Tüzük gereği yaptığımız bu toplantıda tek gündem maddemiz tüzük kurultayı öncesi partili üye siz CHP li dava arkadaşlarımızın tüzük ile eleştiri ve önerilerinizi tartışmak ve burada alınacak kararı Genel Merkeze iletmektir. Toplantıya katılan tüm CHP li dostlarımıza katıldıkları için ve sunacakları katkı için teşekkür eder, bu toplantımızın partimize hayırlı olmasını diliyorum “ dedi.
CHP Merkez İlçe Danışma Kurulu toplantısına katılan üyelerin sözlü ve yazılı önerilerin gündeme geldiği toplantısı  gece geç saatlere kadar sürdü.

Sedat EVREN

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek