Vali  Ekici, Fehime Aksu Bakım Salonu'nun açılışına katıldı...
Gaziler Günü için ön toplantı yapıldı
Bir ithal dilencimiz eksikti
Bir haftada 70 araç trafikten men edildi
Bu haber 02 Eylül 2024, Pazartesi 09:18 tarihinde eklendi. 2743 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

28 YIL SONRA NİKAH TAZELEDİLER

28 yıllık evli Müjgan Ergül, sevdiği gelinliği giymek için 28 yıl sonra nikah tazeleyerek yeniden evlendi ve davullu-zurnalı –yemekli düğün yaptı.
28 YIL SONRA NİKAH TAZELEDİLER  

Lüleburgaz’a bağlı Sarıcaali köyünde yaşayan Müjgan Ergül sevdiği gelinliği giyebilmek için 28 yıl sonra eşi Serdar ile yeniden evlendi.

48 yaşındaki Müjgan ile 52 yaşındaki Serdar Ergül 28 yıl önce evlenmişlerdi ancak Müjgan Ergül o zaman istediği gelinliği giyemediği için 27 yıl sonra yeniden evlendiler.

En büyük çocukları 25 yaşında olan  ve 3 çocuk sahibi çiftin düşününe Lüleburgaz Yılmaz Mahallesi Muhtarı Çilem Tunçay da katılarak takısını yaptı.

Davetlilere bol bol yemek ve içecek ikramının  olduğu düğünde çift Lapsaeki Çeşmesi, Kocam da Kocam şarkısı eşliğinde bol bol eğlenirken 48 yaşındaki gelin Müjgan davul üzerinde Müjgan şarkısı ile da ayrıca göbek attı.

Gelen davetliler takılarını takıp çifti tebrik ederken Lüleburgaz’a bağlı Sarıcaali köyü de dillere destan bir düğüne ev sahipliği yapmış oldu.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek