Vali Ekici’den 19 Eylül Gaziler Günü mesajı
AHH ‘hareketli’ başladı
Balkan-Rumeli Trakya Buluşması 22 Eylül'de
Bu haber 03 Eylül 2024, Salı 09:14 tarihinde eklendi. 564 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Pişkin ailesinin acı günü

Lüleburgaz’da Köfteci Mahmut olarak bilinen Merhum Mahmut Pişkin’in oğlu, Eczacı Fethi Pişkin, Dr. Ferit Pişkin ve Ülfet Aladağ’ın ağabeyi olan Emin Pişkin (73) hayatını kaybetti.
Pişkin ailesinin acı günü  

Gülseren Pişkin’in eşi, Erman ve Emrah Pişkin’in babası, ayakkabıcı Mustafa Tabak’ın da eniştesi olan Emin Pişkin, 1 Eylül 2024 Pazar günü ikindi namazından sonra Lüleburgaz Sokullu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Lüleburgaz Yeni Mezarlık’ta toprağa verildi.

Emin Pişkin’in cenazesine CHP Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi, CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Can ile Emin Pişkin’in ailesi, akrabaları ve arkadaşları katıldı.

Hürfikir Gazetesi olarak Merhum’a Allah’tan rahmet, acılı yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek