Vali Ekici’den 19 Eylül Gaziler Günü mesajı
AHH ‘hareketli’ başladı
Balkan-Rumeli Trakya Buluşması 22 Eylül'de
Bu haber 04 Eylül 2024, Çarşamba 09:13 tarihinde eklendi. 167 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

YRP İl Divan Kurulu Toplantısı Yapıldı

Yeniden Refah Partisi (YRP) Kırklareli İl Divan Kurulu toplantısı özel bir kafede yapıldı.
YRP İl Divan Kurulu Toplantısı Yapıldı  

YRP Kırklareli İl ve İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Divan Kurulu toplantısına Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz  il-ilçe Başkanları ile partililer katıldı.

YRP İL Divan Kurulu toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İl Başkanı Yusuf Aydın'ın açılış konuşması ile başladı. 

Aydın konuşmasına “Sınırkenti Kırklareli'mize hoş geldiniz. Hep birlikte İstiklal Marşımızı coşkuyla okuduk. Allah bu ülkeye yeniden İstiklal Marşı yazdırmasın. Ülke güvenliği hudutlardan başlar bizde buradan başlayarak tüm Belediyeleri alacağız ve Erbakan hocamızı da Başkan yapacağız”  diyerek Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz'ü  konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet etti.


YRP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz  konuşmasına, Serhat şehri Kırklareli'nde olmaktan mutluyum ülkede olduğu gibi Kırklareli’nde de esnaf, emekli, köylü kısaca herkes siyasi iktidardan şikayetçi olduğunu gördük.  asgari ücretli şikayetçi çünkü maaşı yetmiyor.  12.500 lira alan emekli Kırklareli'nde bile kiraların 15 TL’nin üzerinde olmasında nasıl memnun olsun. Biz ne demiştik yağ, un, şeker var ama usta yok çünkü bu işi yapacak kadrolar bizdedir. Geçmişte nasıl yaptıysak yine yaparız.  Kırklareli tarım, tekstil ve hayvancılık ile geçimini temin etmektedir. Çiftçi mağdur ama paniğe gerek yok hepimiz biliyoruz ki diğer partiler bir yana bizim parti bir yana çünkü geçmişte fındığa 6 dolar vermiştik. Şimdi 10 dolar vereceğiz köylü yetiştirdiği ürünü zararına değil ederine TMO teslim ederek aynı gün parasını alacaktır.  YRP olarak girdiğimiz ilk secimde 63 Belediye’yi kazandık. Önümüzdeki seçimde 763 Belediyeyi kazanacağız. Biliyorsunuz Türkiye'de başkanlık sistemi var.  Yine ilk seçimde Erbakan Hocamızı Başkan Milli görüşü  iktidar yapacağız.”   dedi.

Sözleri alkış ve Mücahit Erbakan ve Başkan Erbakan sloganlarıyla kesilen YRP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz konuşmasının bitiminin ardından  Yeniden Refah Partisi Kırklareli İl Divan Kurulu toplantısı basına kapalı devam etti.  

Sedat EVREN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek