Vali  Ekici, Fehime Aksu Bakım Salonu'nun açılışına katıldı...
Gaziler Günü için ön toplantı yapıldı
Bir ithal dilencimiz eksikti
Bir haftada 70 araç trafikten men edildi
Bu haber 06 Eylül 2024, Cuma 09:08 tarihinde eklendi. 168 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Akım Koleji SK U16 Basketbol Takımı Sezon Öncesi Galatasaray ile Hazırlık Maçı Yaptı

Lüleburgaz’da bulunan Akım Koleji SK U16 Basketbol Takımı, yeni sezona hazırlık çalışmaları kapsamında önemli bir adım attı.
Akım Koleji SK U16 Basketbol Takımı Sezon Öncesi Galatasaray ile Hazırlık Maçı Yaptı  

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Galatasaray U16 Basketbol Takımı ile gerçekleştirilen hazırlık maçı, genç oyuncuların yeteneklerini test etmeleri ve sezona hazırlık sürecinde deneyim kazanmaları açısından büyük önem taşıdı.

Maç boyunca iki takım da yüksek tempolu bir oyun sergileyerek sezon öncesi hazır bir görüntü çizdi.

 Antrenör Semih Çamdere, maçın ardından oyuncularının genel performansından memnun olduğunu belirtti.

 Sezon öncesi bu tür hazırlık karşılaşmalarının, oyuncuların hem bireysel hem de takım olarak gelişimlerine büyük katkı sağladığını ifade etti. Akım Koleji SK olarak bu karşılaşmanın ardından sezon boyunca daha da güçlü bir performans sergilemek için çalışmalarına devam edeceğini iletti.

Hazırlık maçı, genç basketbolcuların hem fiziksel hem de mental olarak sezona en iyi şekilde hazırlanmalarına olanak sağladı.

Akım Koleji SK yöneticisi Ozan Bozkuş, yeni sezon için hedeflerini belirlerken bu tür deneyimlerin önemini vurguladı ve yeni sezonda bölge şampiyonası gruplarından çıkarak Lüleburgaz'ı en iyi yerlerde temsil etmek istediklerini ifade etti.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek