Vali  Ekici, Fehime Aksu Bakım Salonu'nun açılışına katıldı...
Gaziler Günü için ön toplantı yapıldı
Bir ithal dilencimiz eksikti
Bir haftada 70 araç trafikten men edildi
Bu haber 06 Eylül 2024, Cuma 09:10 tarihinde eklendi. 225 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

25 BİN 395 ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPACAK

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, Lüleburgaz’da 25 bin 395 öğrencinin ders başı yapacağını söyledi.
25 BİN 395 ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPACAK  

2024-2025 eğitim ve öğretim yılı ile ilgili mesajı yayınlayan Lüleburgaz İlçe  Milli Eğitim Müdürü Ciha Erdem yaptığı açıklamada; “Eğitimin en vazgeçilmez hizmet olduğunu ve her şeyin insanı sevmekle başladığını benimseyen bir kurum olarak, 09 Eylül Pazartesi günü ders zillerinin çalacağı yeni eğitim öğretim yılımızın tüm ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nezdinde   tüm hazırlıkları tamamlanmış şekilde 25.395 öğrencimizi, 129 eğitim kurumumuzda,148 idareci önderliğinde, 1598 öğretmenimizle birlikte karşılayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Değerli Okul Yöneticilerimiz ve Öğretmenlerimiz!

Ülkemizin geleceğinin mimarları olduğunuzdan şüphemiz yoktur. Bu münasebetle öğrencilerinize bilgiyi aktarmaktan ziyade bilgiye ulaşmanın ve onu paylaşmanın yollarını göstereceğinizden, çağın gereklerine vakıf, özgüveni tam, hedefini bilen şahsiyetler olarak yetiştireceğinizden eminim. Bu zor, meşakkatli fakat kutsal görevinizde sizlere başarılar diliyorum!

  Saygıdeğer Velilerim!

 “Eğitim ailede başlar” sözünün ruhuna uygun olarak çocuklarımıza iyi bir model olmalı, öğretmenlerimizle işbirliği içinde çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmelerine katkı sağlamalı, onların takipçisi olmalıyız.

Umudumuz, Geleceğimiz, Sevgili Öğrencilerimiz!

Sizleri gönülden seviyor ve güveniyorum. Eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerdeki başarılarınızın  devam edeceğine  inanıyor,   eğitim- öğretim hayatınızda  kendiniz, aileniz, ülkeniz ve tüm insanlık için faydalı çalışmalara imza atmanızı bekliyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ ün “Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur” ifadesinin kılavuzluğunda öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve Milli Eğitim camiamızın yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek