Vali  Ekici, Fehime Aksu Bakım Salonu'nun açılışına katıldı...
Gaziler Günü için ön toplantı yapıldı
Bir ithal dilencimiz eksikti
Bir haftada 70 araç trafikten men edildi
Bu haber 07 Eylül 2024, Cumartesi 09:08 tarihinde eklendi. 256 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Zabıta Teşkilatı 198 yaşında

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, 198. kuruluş yıldönümü ve 1-7 Eylül ‘Zabıta Haftası’ dolayısıyla Lüleburgaz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi.
Zabıta Teşkilatı 198 yaşında  

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, 198. kuruluş yıldönümü ve 1-7 Eylül ‘Zabıta Haftası’ kapsamında Lüleburgaz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi.

5 Eylül 2024 Perşembe günü gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’ye belediye başkan yardımcıları Derya Aktan, Kemal Pektaş, Ceyhun Akgöl ve Gökhan Kaya Atay da eşlik etti. 

Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı Zabıta Müdürlüğü personeline teşekkür ederek, kolaylıklar diledi. 

Başkan Gerenli daha sonra zabıta personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ertan BAYER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek