Vali  Ekici, Fehime Aksu Bakım Salonu'nun açılışına katıldı...
Gaziler Günü için ön toplantı yapıldı
Bir ithal dilencimiz eksikti
Bir haftada 70 araç trafikten men edildi
Bu haber 07 Eylül 2024, Cumartesi 09:08 tarihinde eklendi. 633 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeni Vergi Dairesi Müdürü göreve başladı

Lüleburgaz yeni Vergi Dairesi Müdürü Gülcan Buyruk 27 Ağustos 2024 Salı günü Lüleburgaz’daki görevine başladı.
Yeni Vergi Dairesi Müdürü göreve başladı  

Evli ve 2 çocuk sahibi 45 yaşındaki  Lüleburgaz Vergi Dairesi Müdürü Gülcan Buyruk meslek hayatına 2008 yılında İstanbul’da başladı.

Lüleburgaz’a gelmeden önce İstanbul Çamlıca Vergi Dairesi’nde Müdür Yardımcılığı yapan ve Denizli doğumlu olan Lüleburgaz Vergi Dairesi Müdürü Gülcan Buyruk, ailesinin Selanik göçmeni olduğunu belirterek Lüleburgaz’a da çok çabuk ısındığını söyledi.

Göreve başladıktan sonra  Lüleburgaz’ı tanımak için  ziyaretlere başlayan Lüleburgaz Vergi Dairesi Müdürü Gülcan Buyruk dün Lüleburgaz’ın yerel gazete temsileri ile de tanıştı.

5 milyon TL’nin üzerinde olan Vergi Borcu olan mükelleflerin 30 Eylül’e kadar bu borçlarını ödemedikleri taktirde Türkiye genelinde ilan edileceğini de belirten Vergi Dairesi Müdürü Buyruk, mükellefleri vergi borçlarını ödemeye davet etti.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek