Vali Ekici’ye ziyaret
Jandarma bir haftada 7 operasyon yaptı
KAZA OLMASI MI LAZIM?
Ali Erbaş, bugün Lüleburgaz’da olacak
Bu haber 13 Eylül 2024, Cuma 09:16 tarihinde eklendi. 291 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belediyeden temizlik toplantısı

Lüleburgaz Belediyesi, daha temiz bir çevre için her kesimden vatandaşın görüşünü almak üzere mahalle muhtarları, meclis üyeleri ve temiz çevreyle ilgili çözüm önerileri için Lüleburgaz Belediyesi’ne ulaşan duyarlı vatandaşlarla bir araya geldi.
Belediyeden temizlik toplantısı  

Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi Prof. Dr. Türkan Saylan Salonu’nda Belediye Başkan Yardımcısı Derya Aktan başkanlığında düzenlenen toplantıya Lüleburgaz Belediyesi Temizlik İşleri Müdür V. Anıl Ergin, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden Çevre Mühendisi Sennur Güven, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda Lüleburgaz Belediyesi Temizlik İşleri Müdür V. Anıl Ergin tarafından Lüleburgaz’ın kent temizliği hakkında genel bilgiler paylaşılırken, Çevre Mühendisi Sennur Güven ise Sıfır Atık Yönetmeliği ve Lüleburgaz Belediyesi’nin ‘Sıfır Atık’ konusunda yaptığı çalışmaları anlattı.

Toplantıda Lüleburgaz Belediyesi’nin Mobil Atık Toplama, Akıllı Atık Tanıma Sistemi uygulamaları hakkında da bilgiler verildi.

Toplantıya katılan vatandaşlar, daha temiz bir çevre için çözüm önerilerini de dile getirerek toplantıya katkı sağladı.

Ertan  BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek