Vali Ekici’ye ziyaret
Jandarma bir haftada 7 operasyon yaptı
KAZA OLMASI MI LAZIM?
Ali Erbaş, bugün Lüleburgaz’da olacak
Bu haber 14 Eylül 2024, Cumartesi 09:24 tarihinde eklendi. 159 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aranan 18 şahıs yakalandı

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı, 1-9 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği kapsamlı operasyonlar sonucunda çeşitli suçlardan aranan 18 şahsı yakaladı.
Aranan 18 şahıs yakalandı  

Operasyonlar sırasında, gece vaktinde silahla kişiyi tanınmayacak hale koyarak yol kesme veya konut, işyeri ve eklentilerinde yağma suçundan aranan 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs yakalandı.

 Ayrıca, fuhuşa teşvik etmek veya aracılık yapmak suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezası bulunan bir şahıs da operasyon kapsamında ele geçirildi.

Uyuşturucu madde suçlarıyla ilgili olarak, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, bulundurmak ve kullanmak suçundan aranan 1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan bir şahıs da yakalandı.

Kamu kurum ve kuruluşlarındaki eşya hırsızlığı suçundan aranan 1 yıl 3 ay hapis cezası bulunan bir diğer şahıs ile orman alanlarını işgal ve yerleşim suçlarından aranan 317 gün hapis cezası bulunan bir şahıs da operasyonlar sırasında gözaltına alındı.

Bunların yanı sıra, çeşitli suçlardan ifadelerinin alınmasına yönelik aranan 13 şahıs da yakalandı.

Toplamda 18 şahısın yakalandığı operasyonda, 5 kişi tutuklandı.

Yağız Doruk KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek