Vali Ekici’ye ziyaret
Jandarma bir haftada 7 operasyon yaptı
KAZA OLMASI MI LAZIM?
Ali Erbaş, bugün Lüleburgaz’da olacak
Bu haber 14 Eylül 2024, Cumartesi 09:27 tarihinde eklendi. 323 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Okul servisleri bilgilendirildi

Lüleburgaz’da dün gerçekleştirilen toplantıda okul servisi sürücüleri bilgilendirildi.
Okul servisleri bilgilendirildi  

2024 2025 eğitim öğretim yılında Lüleburgaz’da  faaliyet gösteren öğrenci servisi taşımacılığı yapan şoförler ve rehber personeline yönelik olarak Lüleburgaz Belediye Başkanlığı temsilcisi Zabıta Müdürü Raif Bıyıktaş,  Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ender Yapar,  Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Koray Güven,  Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amiri Komiser Tugay Demircan ve polis memuru Mehmet Balta'nın katılımı ile  Lüleburgaz  Halk Eğitim Merkezi  (HEM) Müdürlüğü’nün çok amaçlı toplantı salonunda 13 Eylül 2024 Cuma günü  09.30 11.30 saatleri arasında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Bu toplantıda Lüleburgaz’da  okul servis araçları ile yapılan taşımacılık faaliyetlerinin düzenini ve güvenliğini artırmak, olası trafik kazalarını azaltmak ve taşımacılık faaliyetlerin disiplin altına tutarak öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini muhafaza etmek, okul servis taşımacılığı faaliyetinin düzenli olarak yürütülmesi, okul servis araçlarının çalışmalarına ve karşılaşılan sorunların çözümüne yönelik  ve rehber personelin yapmaları gereken faaliyetleri ile  görevleri konusunda bilgilendirme yapıldı.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek