Vali Ekici’den 19 Eylül Gaziler Günü mesajı
AHH ‘hareketli’ başladı
Balkan-Rumeli Trakya Buluşması 22 Eylül'de
Bu haber 17 Eylül 2024, Salı 09:27 tarihinde eklendi. 175 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nde yeni kan alım merkezi oluşturuldu

Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nde 1. Kat hizmet veren kan alma merkezine ek olarak zemin katta da kan alma merkezi oluşturuldu.
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nde yeni kan alım merkezi oluşturuldu  

Lüleburgaz Devlet Hastane Başhekimi Dr. Seda Özay Bakar sosyal medya hesabından yaptığı; “Karşılıklı kabul edilebilir bir sağlık hizmeti sunumu çerçevesinde uzun zamandır yaşlılarımıza birçok sebeple hareket kısıtlılığı oluşmuş hastalarımıza ulaşımda zorluk oluşturan 1. Katta hizmet veren kan alma merkezine ek olarak zemin katta bulunan ortopedi-göğüs hastalıkları-beyin cerrahisi-nöroloji birimlerinin olduğu alana açtığımız yeni kan alma merkezimiz hayırlı olsun. Emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ederim.” Açıklama ile yeni hizmeti duyurdu.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek