Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 24 Eylül 2024, Salı 09:13 tarihinde eklendi. 1265 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Disipline verilen CHP’liler toplantı yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İlçe Başkanlığı tarafından Yerel Seçimlerin hemen ardından Bağımsız Belediye Başkan Adayı Emin Halebak’a çalıştıkları iddiası ile 2 kişi kesin çıkarma, 23 kişi de iki yıl uzaklaştırma istemi ile disipline verilmişti.
Disipline verilen CHP’liler toplantı yaptı  

Disipline verilen parti üyeleri Avukat Koray Şentürk’ün organizasyonu ile önceki gün Lüleburgaz’da bir kafade toplantı yaptı.

Toplantının ardından açıklamada bulunan Avukat Koray Şentürk; “  Olay tamamen bir siyasi tasarruftur. Kendi hatalarını kendi başarısızlıklarını örtbas etmek isteyen İl başkanı Bora Terzi ve Belediye Başkanı Murat Gerenli okları bizim üzerimize yöneltmeye çalışmakta, günah keçisi aramaktadırlar. Her dönemde aldığı sonuçlarla CHP’nin Türkiye’de gözbebeği olmuş ili Kırklareli, CHP’nin Türkiye genelinde en iyi oy oranını aldığı Yerel seçimlerde tam bir hayal kırıklığı yaratmış, Kırklareli genelinde oyunu düşürürken, yıllardır elimizde olan Belediyeleri başka partilere teslim etmiştir. Belediye Meclisinden  %20 daha az oy alan kendine güvensiz Murat Gerenli ile, tüm Türkiye’de pik yapan CHP’nin kalesi Kırklareli genelinde başarısız olan, damadı olduğu Babaeski de bile 60 yıl sonra  seçimleri kaybeden, eldeki belediye başkanlıklarını veren , örgüte asla hakim olamayan, il genel ve belediye meclisi ön seçimlerindeki hile ve ayıpların üstünü örten il başkanının kişisel kaprisleri sonucu bu aşamaya gelinmiştir. Bizim CHP’liliğimizi kimse sorgulayamaz. Siyasi hırslarla partiyi yok etmeye çalışanlara karşı mücadele herkes için kaçınılmaz bir görevdir.  Mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek