Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 26 Eylül 2024, Perşembe 09:17 tarihinde eklendi. 451 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor’dan Vergi Dairesi’ne ziyaret

Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Kenan Ürün, Lüleburgaz’a yeni atanan Denizli doğumlu Lüleburgaz Vergi Dairesi Müdürü Gülcan Buyruk’u ziyaret etti.
Lüleburgazspor’dan Vergi Dairesi’ne ziyaret  

Ziyaret sırasında Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Kenan Ürün’e Lüleburgazspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Bombacı lakaplı Abdurrahman Ercan da eşlik etti.

Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Kenan Ürün ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Ercan, Lüleburgaz Vergi Dairesi Müdürü Gülcan Buyruk’a doğduğu il Denizli’nin trafik kodu olan 20 numaralı formayı hediye etti.

Lüleburgazspor  Kulübü Başkanı Kenan Ürün, ziyarete Lüleburgazspor’un tarihi hakkında bilgi verdi.

Lüleburgaz Vergi Dairesi Müdürü Gülcan Buyruk da ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirterek Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Kenan Ürün ve Yönetim  Kurulu Üyesi Abdurrahman  Ercan’a teşekkür edip Lüleburgazspor’a başarılar diledi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek