Lüleburgaz'da Yeni Bir Tat: Zooffee Coffee Açılıyor!
Lüleburgaz Ziraat Odası’ndan uyarı
Yangın Lüleburgaz’ı korkuttu
Kırklareli Valisi Turan, şehitliği ve şehit ailelerini ziyaret etti
Bu haber 27 Eylül 2024, Cuma 09:12 tarihinde eklendi. 88 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

‘Temiz Sokaklar Mutlu Yarınlar’ diyerek sokağa çıktılar

Lüleburgaz Belediyesi’nin temizlik gönüllüleri, belediye personeli ve mahalle sakinlerinin katılımıyla hayata geçirdiği ‘Temiz Sokaklar Mutlu Yarınlar’ temizlik kampanyası ikinci haftasında sürüyor. Başlangıcı geçtiğimiz hafta yapılan kampanya bu hafta Kurtuluş Mahallesi ile devam etti.
‘Temiz Sokaklar Mutlu Yarınlar’ diyerek sokağa çıktılar  

Lüleburgaz Belediyesi’nin ‘Temiz Sokaklar Mutlu Yarınlar’ kampanyası tüm hızıyla sürüyor.

Temizlik gönüllüleri, belediye personeli ve mahalle sakinlerinin katılımıyla başlangıcı geçtiğimiz hafta yapılan kampanya bu hafta Kurtuluş Mahallesi ile devam etti.

Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan Kurtuluş Parkı’nda toplanan temizlik gönüllüleri ve belediye personeli, gruplara ayrılarak sokakları temizledi.

Kampanyaya Belediye Başkan Yardımcısı Derya Aktan, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da destek verdi.

Bazı vatandaşlar da ellerine süpürgeleri alarak apartmanlarının önünü süpürdü.

‘Temiz Sokaklar Mutlu Yarınlar’ kampanyası kapsamında temizlik gönüllüleri, belediye personeli ve mahalle sakinleri mahallelerde her hafta sokak temizliği yapıyor.

Temizlik yapılacak bölgeler, mahalle muhtarları ve Lüleburgaz Belediyesi’nin internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından halka duyuruluyor.

Yağız Doruk KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek