Vali Turan’dan Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaret
2025-2029 STRATEJİK PLANI BELEDİYE MECLİSİ’NE GELDİ
Cinayete ilişkin iki zanlı tutuklandı
Bugün sıcak, yarın yağışlı
Bu haber 03 Ekim 2024, Perşembe 09:26 tarihinde eklendi. 207 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Uğur Turan’a hayırlısı olsun ziyareti…

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Rektörü Prof.Dr. Bülent Şengörür, Kahraman gazimiz Metin Sönmez ve değerli eşi Ferda Sönmez, Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan V. Mümin Sinan Kadaifçi, Yönetim Kurulu Üyesi Mikail Yalçın ve OSB Müdürü Sebahattin Dönmez Kırklareli Valisi Uğur Turan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Vali  Uğur Turan’a hayırlısı olsun ziyareti…  

Kırklareli Valiliği Basın ve Halka İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Valimiz Sayın Uğur Turan, yeni görevine atanması vesilesiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Bülent Şengörür, Kahraman gazimiz Metin Sönmez ve değerli eşi Ferda Sönmez, Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan V. Mümin Sinan Kadaifçi, Yönetim Kurulu Üyesi Mikail Yalçın ve OSB Müdürü Sebahattin Dönmez’i 30 Eylül 2024 Pazartesi günü Valilik Makamında kabul etti.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Valimiz Sayın Uğur Turan, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Bülent Şengörür, Kahraman gazimiz Metin Sönmez ve değerli eşi Ferda Sönmez, Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan V. Mümin Sinan Kadaifçi, Yönetim Kurulu Üyesi Mikail Yalçın ve OSB Müdürü Sebahattin Dönmez ile bir süre sohbet etti. Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Bülent Şengörür, Kahraman gazimiz Metin Sönmez ve değerli eşi Ferda Sönmez, Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan V. Mümin Sinan Kadaifçi, Yönetim Kurulu Üyesi Mikail Yalçın ve OSB Müdürü Sebahattin Dönmez, Sayın Valimize hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulundular.” Denildi.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek