Vali Turan’dan Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaret
2025-2029 STRATEJİK PLANI BELEDİYE MECLİSİ’NE GELDİ
Cinayete ilişkin iki zanlı tutuklandı
Bugün sıcak, yarın yağışlı
Bu haber 04 Ekim 2024, Cuma 09:21 tarihinde eklendi. 139 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Turan’dan Yaşlılar Günü ziyareti

Kırklareli Valisi Uğur Turan ve eşi Nihal Turan, Yaşlılar Günü münasebetiyle Kırklareli Huzurevi’nde yaşlılarla bir araya geldiler.
Vali Turan’dan Yaşlılar Günü ziyareti  

Kırklareli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Valimiz Sayın Uğur Turan, eşi Hanımefendi Nihal Turan ile birlikte “Dünya Yaşlılar Günü” münasebetiyle Kırklareli Huzurevi'nde 01 Ekim 2024 Salı günü düzenlenen etkinlikte, huzurevi sakinleri asırlık çınarlarımız baş tacı büyüklerimiz ile bir araya geldi. Saygıdeğer büyüklerimiz ile hasbihal ederek isteklerini dinledi. Kıymetli büyüklerimizin Yaşlılar Günü'nü kutladı. Allah’tan kendilerine sağlıklı, mutlu, huzurlu ve hayırlı ömürler geçirmeleri temennisinde bulunarak, hayır dualarını aldı.

Valimiz Sayın Uğur Turan, huzurevi ziyaretinin ardından, ilimizin en yaşlı bireyi olan 104 yaşındaki asırlık çınarımız, saygıdeğer büyüğümüz Fatma Kılıçarslan'ı ikâmetinde ziyaret etti. Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşuna tanıklık eden 1920 yılı doğumlu asırlık çınarımız, kıymetli büyüğümüz Fatma annemizle hasbihâl ederek, isteklerini dinledi. Ellerinden öperek, hayır dualarını aldı.” Denildi.

Yağız Doruk KAYA

 

 


Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek