Vali Turan’dan Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaret
2025-2029 STRATEJİK PLANI BELEDİYE MECLİSİ’NE GELDİ
Cinayete ilişkin iki zanlı tutuklandı
Bugün sıcak, yarın yağışlı
Bu haber 04 Ekim 2024, Cuma 09:22 tarihinde eklendi. 402 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazlı Fenerbahçeliler Manchester Ünited maçına hazırlanıyor

Lüleburgazlı Fenerbahçeliler, Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde karşı karşıya geleceği Manchester United maçına gitmek için hazırlıklara başladı.
Lüleburgazlı Fenerbahçeliler Manchester Ünited maçına hazırlanıyor  

Lüleburgaz Fenerbahçeliler Derneği Genel Sekreteri Cem Topluoğlu’nu önceki gün  ziyaret eden Lüleburgazlı tanınmış Fenerbahçe taraftarları Hasan Şentürk, Ümit Orhan, Melih Kurteş ve Ümit Yeşilçimen kendilerine Manchester United maçı biletlerini ayırttılar.

Maçın 24 Ekim 2024 Perşembe günü saat 22.00’de Fenerbahçe Ülker Arena Stadı’nda oynanacağını  belirten Fenerbahçe taraftarları Hasan Şentürk, Ümit Orhan, Melih Kurteş ve Ümit Yeşilçimen; “Manchester United bizi 1996 yılında onları kendi evinde 1 yendiğimizden dolayı bilirler. Bu maçta da onları yenip yolumuza devam edeceğiz” dediler.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek