Vali Turan’dan Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaret
2025-2029 STRATEJİK PLANI BELEDİYE MECLİSİ’NE GELDİ
Cinayete ilişkin iki zanlı tutuklandı
Bugün sıcak, yarın yağışlı
Bu haber 04 Ekim 2024, Cuma 09:24 tarihinde eklendi. 337 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ÜÇ MAHALLE ÇÖP İÇİNDE

Lüleburgaz’ın en eski mahalleleri olan Yılmaz, Dere ve Yıldırım Mahallelerinden bir haftadan beri boşaltılmayan çöp konteynerleri mahallede kötü görüntüler oluşturuyor.
ÜÇ MAHALLE ÇÖP İÇİNDE  

Belediyenin sosyal medyada bol bol vatandaşlarla sokak temizlediğini gördüklerini belirten bu mahallelerin sakinleri gazetemize yaptıkları açıklamada; “Vatandaşların görevi çöplerini çöp konteynerine  bırakmak, belediyenin görevi de çöp konteynerlerini toplamaktır. Ancak bizim belediye çöp konteynerlerini boşaltmak yerine vatandaşlarına mahalleleri süpürtüyor.  Vatandaşların görevi sadece kapısının önünü süpürmektir. Sokakları değil, herhalde belediye temizlik personelin başka işte kullanıyor, vatandaşlara da bedava sokak süpürtüyor. Ancak önce çöp konteynerlerine konulan çöpleri alması gerekiyor” dediler.

Lüleburgaz Yılmaz, Yıldırım ve Dere Mahallelerinin çöp konteynerlerinin 10 -15 günde bir boşaltıldığını belirten bu mahallelerin sakinleri bu çöp konteynerlerinin en az hafta da iki kere boşaltılması gerektiğini söylediler.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek