Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 07 Ekim 2024, Pazartesi 09:10 tarihinde eklendi. 684 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Avukat Metin Sayıner’in hukuk bürosu açıldı

Lüleburgaz İcra Müdür Yardımcısı iken avukatlık mesleğine geçen Avukat Metin Sayıner’in hizmet vereceği hukuk bürosu açıldı.
Avukat Metin Sayıner’in hukuk bürosu açıldı  

Geçtiğimiz hafta  gerçekleşen açılış törenine  CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Kırklareli Barosu mensubu avukatlar ile Sayıner’in yakınları katıldı.

Açılışta konuşan Milletvekili Fahri Özkan, “Av. Metin Sayıner'in açtığı Sayıner Hukuk ve Danışmanlık Ofisinin açılışını gerçekleştirdik. Kırklareli’nin yetiştirdiği evlatlarının kendi yetiştiği topraklarda hizmet etmeleri çok önemli ve çok değerlidir. İlimizin daha da büyüyüp gelişmesine katkıları olacaktır. Açılışını yaptığımız hukuk bürosunun genç avukatımıza, ilimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kazancı çok, müşterisi bol olsun.” dedi.

İstanbul Beykent Üniversitesi mezunu olan Avukat Metin Sayıner, 10 yıllık İcra Müdürlüğü ve satış memurluğu görevlerinde kariyer yaptıktan sonra kendi bürosunu açtı.

Sayıner Hukuk ve Danışmanlık Bürosu Kurtuluş Mahallesi, İstasyon Caddesi, Dokuzlu 1 Apartmanı, No 41, Daire 3' te hizmet verecek.

Ertan  BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek