LÜBA, Lüleburgaz’ı başarı ile temsil etti
Sıcaklıklar 20 derece altına düşecek
Bugün iki köyde elektrik kesintisi var
Bu haber 16 Ekim 2024, Çarşamba 09:17 tarihinde eklendi. 170 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Veli Öner; “Oylar 13 numaraya”

BAL GÖÇ Trakya Yönetim Kurulu Başkanı Veli Öner, gazetemize yaptığı açıklamada Bulgaristan’da 27 Ekim 2024 Pazar günü yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerinde Türkleri temsil eden Hak ve Özgürlükler Partisi’nin seçimlere 13 numara ile katılacağını belirterek “Oylar 13 numaraya” dedi.
Veli Öner; “Oylar 13 numaraya”  

Başkan Veli Öner yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bulgaristan’da 34 yıl önce kurulan Türk Partisi Hak ve Özgürlükler Hareketi 27 Ekimde yapılacak seçimlere 13 numara ile katılacak …

27Ekim  Pazar yapılacak olan Bulgaristan Erken Genel Seçimlerinde Lüleburgaz’da bulunan çifte vatandaşlar, Yıldız Mahallesinde bulunan 8 Kasım Orta Okulunda oy kullanabilecek . Ayrıca Ahmetbey ve Büyükkarıştıran’da kurulan sandıklarda oy kullanılabilecek.

Bulgaristan’da yaşayan Türk ve Müslüman Soydaşlarımızın ve Ülkemizde ikamet eden 350 bini aşkın çifte vatandaşın geleceği için ve haklarının korunması adına  son derece önemli olan bu seçimlerde ,herkesi oy kullanmaya davet ediyoruz.

Bu seçimlerde 34 yıl önce kurulan Türk Partisi Hak ve Özgürlükler Hareketi seçime APS koalisyonu olarak katılıyor ve seçimde pusuladaki numarası 13…

Kimsenin bizi Bölmesine ve Kandırmasına izin vermeyelim Bulgaristan Türkünün Geleceği için 13 Numarayı destekleyelim.”

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek