LÜBA, Lüleburgaz’ı başarı ile temsil etti
Sıcaklıklar 20 derece altına düşecek
Bugün iki köyde elektrik kesintisi var
Bu haber 17 Ekim 2024, Perşembe 09:24 tarihinde eklendi. 138 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Kenan Var’dan Vali Turan’a ziyaret

Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı Kenan Var, Kırklareli Valisi Uğur Turan’ı ziyaret etti.
Başkan Kenan Var’dan Vali Turan’a ziyaret  

Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı Kenan Var ile birlikte Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Görk,  Kırklareli  Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Metin Aygur ve Dernek Yönetim Kurulu da Kırklareli Valisi Uğur Turan’ı ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili olarak Kırklareli Valiliği Basın  ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Valimiz Sayın Uğur Turan, yeni görevine atanması vesilesiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Görk, Kırklareli Sulh Ceza Hakimi Veysel Erhan Yardım, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Farmatek Genel Müdürü Fatma Seyhan Yıldırım ve Yardımcısı Elçin Bıyık, Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı Kenan Var ve Yönetimi, Kırklareli Karadenizliler Derneği Başkanı Salim Küçük ve Yönetimi, Üsküp Belediye Başkanı Halil Çallı, Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, Kavaklı Belediye Başkanı Ufuk İn, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Pehlivanköy Belediye Başkanı Gündüz Hoşgör ve beraberindeki heyetler, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kırklareli İl Başkanı Uğurcan Özer ve Yönetimi, Cem Vakfı Babaeski Şube Başkanı Hüseyin Yeşilbaş ve Yönetimi, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırklareli Şubesi Başkanı Menderes Akkuş ile Yönetimi, Kırklareli Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Metin Aygur ile Yönetimi, Türk Hava Kurumu İl Başkanı İbrahim Korkmaz ve Yönetimini  12 Ekim 2024 Cumartesi günü Valilik Makamında kabul etti.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Valimiz Sayın Uğur Turan, ziyaret gelen konukları ile bir süre sohbet etti. Kıymetli konuklarımız Sayın Valimize hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulundular.” Denildi.

Yağız Doruk KAYA

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek