LÜBA, Lüleburgaz’ı başarı ile temsil etti
Sıcaklıklar 20 derece altına düşecek
Bugün iki köyde elektrik kesintisi var
Bu haber 17 Ekim 2024, Perşembe 09:25 tarihinde eklendi. 109 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde açılış programı düzenlendi

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Mimarlık Fakültesinde 2024-2025 akademik yılı açılış dersi programı gerçekleştirildi.
Kırklareli Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde açılış programı düzenlendi  

Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin Alkışer Bregger, fakültenin konferans salonunda yaptığı konuşmada, 2024-2025 eğitim öğretim yılının hayırlı ve başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

Fakültelerinde nitelikli ve özverili bir akademik kadro ile eğitim öğretime devam ettiklerini belirten Bregger, öğrencilerin fakülte eğitimi sürecinde, atölye çalışmalarında ve jüri oturumlarında mesleki anlamda kendilerini geliştirmeleri gerektiğini kaydetti.

Mimarlık Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Timur Kaprol da tasarım ve çevre konularında bilgi vererek, çevre bileşenlerini doğal, yapay ve sosyal veriler bağlamında üç başlıkta ele alındığını dile getirdi.

İlk dersin ardından Bregger, Kaprol'a teşekkür belgesi takdim etti.

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek