TRAKYAKA Yönetim Kurulu Toplantısı Edirne’de Yapıldı
“HALKIMIZA AÇIK ÇAĞRIMIZDIR”
BASIN MÜDÜRÜ’NDEN GAZETEMİZE ZİYARET
BULGARİSTAN’DA PAZAR GÜNÜ SEÇİM VAR
Bu haber 25 Ekim 2024, Cuma 09:02 tarihinde eklendi. 114 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sabancılar ailesinin acı günü

Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından olan Emekli Öğretmen Naci Sabancılar’ın eşi emekli öğretmen Türkan Sabancılar (69) amansız hastalığa karşı verdiği mücadeleyi kaybedip tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti.
Sabancılar ailesinin acı günü  

2019-2024 Dönemi’nde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nden Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeliği yapan, 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilli  Genel Seçimlerinde CHP Kırklareli Milletvekili Aday olan Optisyen Burcu Sabancılar ile Öğretmen Duygu Sabancılar’ın da annesi olan  Türkan Sabancılar 23 Ekim 2024 Çarşamba günü ikindi namazından sonra Lüleburgaz Sokullu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Lüleburgaz Yeni Mezarlık’ta toprağa verildi.

Türkan Sabancılar’ın cenazesine ailesi, akrabaları, meslektaşları, 1999-2018 Dönemi Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, 1999-2004 Dönemi Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Soner Emek, CHP Kırklareli İl Başkanı Avuakt Bora Terzi, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Can, CHP eski İlçe Başkanı Bülent Metin ile birlikte Lüleburgazlı vatandaşlar katıldı.

Emekli öğretmen Türkan Sabancılar, yaklaşık 2 yıldan beri böbrek kanseri ile mücadele ediyordu.

Hürfikir Gazetesi olarak Merhume’ye Allah’tan rahmet, acılı yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek