TRAKYAKA Yönetim Kurulu Toplantısı Edirne’de Yapıldı
“HALKIMIZA AÇIK ÇAĞRIMIZDIR”
BASIN MÜDÜRÜ’NDEN GAZETEMİZE ZİYARET
BULGARİSTAN’DA PAZAR GÜNÜ SEÇİM VAR
Bu haber 25 Ekim 2024, Cuma 09:03 tarihinde eklendi. 87 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Zooffee Kafe etkinliklerin de adresi oldu

Lüleburgaz'da bu ayın başında faaliyete geçen Zooffee Kahve, etkinlikler için de tercih edilen bir mekan haline geldi.
Zooffee Kafe etkinliklerin de adresi oldu  

İşletme sahibi, gazetemiz fahri muhabiri Barış Can Korkmaz, işletmenin çarşıya yakın olması ve çok sesli bir caddede olmaması sebebiyle doğum günü, dernek toplantısı vb. etkinlikler için vatandaşların geldiğini ve küçük çaplı bir araya gelmelerin düzenlendiğini aktardı.

Önümüzdeki ay başında kış bahçesini de faaliyete sokacak olan işletme kış boyu sıcak bir atmosfer sunmayı planlıyor.

 

Waffle'a yoğun ilgi

Korkmaz kahve ve diğer içecek çeşitlerinin yanı sıra ev yapımı Waffle satışı da bulunan Zooffee Kafede waffle satışlarında yoğunluk yaşadıklarını belirtti. Korkmaz sözlerinde; "Waffle hamurumuz ev yapımı olduğu için kıvamı insanların çok hoşuna gitti, fiyatlarımız da açılışa özel olduğu için gayet uygun geliyor olumlu dönüşler alıyoruz. Meyvelerimizi de günlük ve taze kullanmak için özen gösteriyoruz." dedi.

"Kalite'den ödün vermeyeceğim"

Korkmaz son olarak sözlerinde; "İşletmeyi faaliyete soktuğumuz günden beri altın bir kuralımız var ve bunu her zaman uygulamakta kararlıyım. Kendim tüketmeyeceğim, önüme geldiğinde memnun kalmayacağım hiçbir ürünü kullanmıyor, hiçbir hizmeti vermiyorum. Ürün seçimi olsun, atmosfer ve sunum gibi detaylar olsun. Tuvalet dizaynı ve temizliğine kadar, kendim bir müşteri olarak gittiğimde nasıl bulmak istiyorsam o şekilde hizmet vermeye çalışıyorum. Kaliteden ödün vermemekte kararlıyım. Tüm vatandaşlarımızı bekleriz." dedi.

Yaren SEZEN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek