Bulgaristan seçimleri için
Kayalı barajında su kalmadı
Fenerbahçeliler, Manchester United maçına gitti
Çevreyi kirletenler kameralardan takip ediliyor
Bu haber 26 Ekim 2024, Cumartesi 09:29 tarihinde eklendi. 43 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başarılı sporculardan Başkan Çamlıca'ya ziyaret

Satranç turnuvasında başarıya imza atan sporcular, Lüleburgaz’a bağlı Büyükkarıştıran Belde Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca'yı ziyaret etti.
Başarılı sporculardan Başkan Çamlıca'ya ziyaret  

Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Kırklareli Avrupa Spor Haftası ve Lüleburgaz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvalarında başarılara imza atan satranç takımı sporcularını ağırladı.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, şampiyonluk ve madalya kazanan sporcularla bir araya gelerek, onların başarılarını kutladı.

Başkan Çamlıca yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek; "Kırklareli Avrupa Spor Haftası ve Lüleburgaz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvalarında şampiyonluk ve madalya  kazanan Büyükkarıştıran Belediyesi Satranç takımı sporcuları ziyaretime geldiler. Başarılarından dolayı onları kutluyorum ve başarıların devamını diliyorum. Büyükkarıştıran Belediye Başkanı olarak spora ve sporcuya destek vermeyi sürdüreceğiz." dedi.

Yağız Doruk KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek