Bulgaristan seçimleri için
Kayalı barajında su kalmadı
Fenerbahçeliler, Manchester United maçına gitti
Çevreyi kirletenler kameralardan takip ediliyor
Bu haber 26 Ekim 2024, Cumartesi 09:31 tarihinde eklendi. 72 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fenerbahçeliler, Manchester United maçına gitti

Lüleburgaz’da bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü taraftarları 24 Ekim 2024 Perşembe günü Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’ndeki Manchester United ile kendi evinde oynadığı maçı izlemek için önceki gün İstanbul’a gittiler.
Fenerbahçeliler, Manchester United maçına gitti  

Lüleburgaz Fenerbahçeliler Derneği’nin organizasyonu ile Dernek Sekreteri Cem Topluoğlu’nun öncülüğünde bir araya gelen ekip saat 12.00’de Tören Alanı’nda bulunan Atatürk Heykeli önünde toplu fotoğraf çektirdikten sonra saat 12.30’da Lüleburgaz’dan yola çıktı.

Saat 22.00’de ki maçı izleyen Lüleburgazlı Fenerbahçe taraftarları unutulmayacak bir yaşadı.

Gazetemize açıklamada bulunan Lüleburgazlı Fenerbahçe taraftarları “Maç 1-1 berabere kaldı. 3 puan alamadığımız için üzülen taraf biz olduk. Manchester United’i elimizden kaçırdık. Hakem yüzde yüz penaltımızı vermedi. Maçı kazanmamız içten bile değildi.” Dediler.

Lüleburgazlı Fenerbahçeliler Derneği’nin önümüzdeki günlerde yeni organizasyonlara imza atacağı öğrenildi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek